Autohuollot

Kuulumme Autofit -ketjuun joka on eurooppalainen huoltokorjaamoketju, joka toimii mm. Saksassa, Sveitsissä, Ranskassa, Unkarissa ja Suomessa. Ketjuun kuuluu yhteensä jo yli 2000 korjaamoa.

Autofit-huoltokorjaamo tarjoaa asiakkaille ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa tärkeänä osana on tehokas logistiikka. Autofit-korjaamon tavaratoimitukset hoituvat suoraan Rannikon Tarvikkeen Osaset- varastosta.

Alkuperäiset ja alkuperäistä vastaavat varaosat takaavat onnistuneen lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan. valikoimistamme löytyvät myös laadukkaat akut, öljyt, kemikaalit, työkalut ja korjaamolaitteet.

Autofit-korjaamona kykenemme huoltamaan myös uusia autoja moderneilla laitteilla, ajanmukaisilla teknisillä tiedoilla ja laadukkailla osilla.

Autofit Raahe on palveleva monimerkkikorjaamo Raahen keskustan tuntumassa. Määräaikaishuoltojen lisäksi korjaamomme monipuolisiin palveluihin kuuluvat mm diagnostiikka-, ilmastointihuolto- ja katsastus- sekä tuulilasin vaihtopalvelut. Korjaamomme käytössä on alan viimeisin tekniikka, mm automaattivaihteistojen öljynvaihdot ja puhdistukset hoituvat erikoislaitteilla.

Autosi alkuperäinen takuu säilyy kun huollatat autosi meillä.