Autohuollot

Huollon paikka? Huoltolaskurilla lasket huollon hinnan.

Rannikon Tarvikkeella huollatat autosi helpommin.

Me huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, autosi alkuperäinen takuu pysyy voimassa. Meillä voit maksaa myös rahoituksella – osissa tai vasta myöhempänä ajankohtana. Kumppaninamme rahoituksessa toimii SVEA.

Kuulumme Autofit -ketjuun joka on eurooppalainen huoltokorjaamoketju, joka toimii mm. Saksassa, Sveitsissä, Ranskassa, Unkarissa ja Suomessa. Ketjuun kuuluu yhteensä jo yli 2000 korjaamoa.

Autofit-huoltokorjaamo tarjoaa asiakkaille ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa tärkeänä osana on tehokas logistiikka. Autofit-korjaamon tavaratoimitukset hoituvat suoraan Rannikon Tarvikkeen Osaset- varastosta.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme tekevät huollot sekä korjaukset alkuperäisillä tai vastaavilla varaosilla laadusta tinkimättä.

Alkuperäiset ja alkuperäistä vastaavat varaosat takaavat onnistuneen lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan. valikoimistamme löytyvät myös laadukkaat akut, öljyt, kemikaalit, työkalut ja korjaamolaitteet.

Autofit-korjaamona kykenemme huoltamaan myös uusia autoja moderneilla laitteilla, ajanmukaisilla teknisillä tiedoilla ja laadukkailla osilla.

Autofit Raahe on palveleva monimerkkikorjaamo Raahen keskustan tuntumassa. Määräaikaishuoltojen lisäksi korjaamomme monipuolisiin palveluihin kuuluvat mm diagnostiikka-, ilmastointihuolto- ja katsastus- sekä tuulilasin vaihtopalvelut. Korjaamomme käytössä on alan viimeisin tekniikka, mm automaattivaihteistojen öljynvaihdot ja puhdistukset hoituvat erikoislaitteilla.

Autosi alkuperäinen takuu säilyy kun huollatat autosi meillä.

Meillä on käytössä autovalmistajien sähköiset huoltokannat, joten niiden täyttäminen hoidetaan myös huoltojen yhteydessä.

Palveluumme kuuluu myös katsastus palvelu. Tuo autosi meille ja me hoidamme autosi vuosi katsastuksen puolestasi vaikka huollon yhteydessä.

Noutopalvelu:

Helpotamme asiakkaidemme arkea tarjoamalla auton noutopalvelun huoltoon tai korjaukseen. Osa asiakkaistamme ei syystä tai toisesta pääse itse tuomaan autoaan huoltoon, mutta autamme näissäkin tilanteissa. Mainitse noutopalvelutoiveesta puhelinvarausta tehdessä tai laita raksi ruutuun nettivarauslomakkeella. Toteutamme palvelun 20 km säteellä toimipisteestämme (Pääkaupunkiseudulla 10 km säteellä).

– Noutopalvelu edellyttää että auto on ajokuntoinen ja katsastus on voimassa.